Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van Zoggel
Berlicum
Terug naar verhuisbedrijven in Berlicum


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnr. *
Email *
VVerhuisbedrijf Van Zoggel
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Adres
Postcode *
Type woning *
Lift aanwezig *
Aantal kamers
Nieuw adres
Straat
Postcode
Plaatsnaam *
Type woning *
Lift aanwezig *
Opties
Soort verhuizing
Inpakwerk
(De)montage
Opslagruimte
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van Zoggel
Nederhof 7
5258CB Berlicum

tel: 073-5037067

Extra informatie

“Uw spullen, onze zorg”
De mond-op-mond reclame is nog altijd de beste reclame die er is. Tevreden klanten zijn voor u het beste argument om te kiezen voor Verhuisbedrijf Van Zoggel uit Berlicum. Op deze website kan u rustig onze referenties nalezen hoe onze klanten de verhuizing ervaren hebben. Beter kunnen wij u het bijna niet uitleggen.
Verhuisbedrijf Van Zoggel uit Berlicum is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in particuliere en zakelijke verhuizingen van elke omvang. Sinds jaar en dag staat de persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Als dienstverlenend bedrijf leren wij iedere medewerker om te gaan met uw spullen alsof het hun eigen spullen betreft.

Verhuisbedrijf Van Zoggel te Berlicum neemt graag uw zorgen uit handen.
Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Bij wijze van spreken kunt u de huissleutels aan ons geven, lekker een dagje op stap gaan, en als u terug komt in uw nieuwe woning, staat alles weer op zijn plek. Binnen dit kader zijn er allerlei varianten denkbaar, bijvoorbeeld alleen de grote meubels verhuizen, inpakken van al uw spullen of alleen de breekbare spullen, het de- en monteren van de meubels, verhuizen van piano en vleugels en zware kluizen. Met onze acquisiteur kan u samen bepalen welke werkzaamheden door ons moeten worden uitgevoerd.

Mensen maken het verschil !
Dat geldt zeker voor een bedrijf als het onze. Verhuizen is veel meer dan alleen maar met meubels sjouwen. Een verhuizing is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Wij stellen alles in het werk om uw verhuizing zo “geruisloos” mogelijk te laten verlopen.

Door onze ruime ervaring en zeker door onze enthusiaste, goed opgeleide eigen medewerkers, zijn wij in staat deze kreet ook in daden om te zetten. Verhuizen in een ontspannen sfeer zorgt er in ieder geval voor dat het bij u geen stress-veroorzaker wordt. Uiteindelijk bent u daar als klant het meest bij gebaat !

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Archiefopslag