Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van Zoggel
Berlicum
Terug naar verhuisbedrijven in Berlicum


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnr. *
Email *
VVerhuisbedrijf Van Zoggel
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Adres
Postcode *
Type woning *
Lift aanwezig *
Aantal kamers
Nieuw adres
Straat
Postcode
Plaatsnaam *
Type woning *
Lift aanwezig *
Opties
Soort verhuizing
Inpakwerk
(De)montage
Opslagruimte
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van Zoggel
Nederhof 7
5258CB Berlicum

tel: 073-5037067

Extra informatie

Verhuisbedrijf Van Zoggel uit Berlicum is een gerenommeerd bedrijf, sinds 40 jaar gevestigd in Berlicum Noord-Brabant, en is met ruim 40 medewerkers het toonaangevende verhuisbedrijf in de regio's Den Bosch, Oss, Nijmegen, Boxtel, Schijndel, Uden, Veghel, Tilburg en omstreken. Verhuisbedrijf Van Zoggel uit Berlicum, tevens lid van de organisatie Erkende Verhuizers, is gespecialiseerd in particulier verhuizen en zakelijke verhuizingen van elke omvang. Wist u trouwens dat een verhuizing in de top-3 van stress-veroorzakers staat genoteerd!! Onderscheidend bij Verhuisbedrijf Van Zoggel is dat we met u meedenken om de overlast die een verhuizing met zich meebrengt zo laag mogelijk te laten zijn. Een gedegen advies en hulp bij de voorbereiding van de verhuizing is bij Verhuisbedrijf Van Zoggel in Berlicum in goede handen. Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk! Op onze website geven wij u een indruk van de aanpak van Verhuisbedrijf Van Zoggel in Berlicum. Verhuisbedrijf Van Zoggel "Uw spullen, onze zorg"

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Archiefopslag