Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Hecke
Almere
Terug naar verhuisbedrijven in Almere


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Hecke
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Hecke
Loogkruidstraat 8
1313JG Almere

tel: 036-5336090

Extra informatie

Verhuizen is voor u waarschijnlijk een niet alledaagse gebeurtenis. Er komt meer bij kijken dan gedacht en er moet veel geregeld worden. Een goede voorbereiding en een vakman die alle zorgen uit handen neemt helpen u de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. L. van Hecke Verhuizers heeft goed opgeleide, gemotiveerde en vakkundige medewerkers die garant staan voor een perfecte verhuizing. Zij verhuizen u met plezier!

Advies en offerte
Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een adviesgesprek en nemen de inboedel en alle daarbij komende werkzaamheden uitgebreid met u door, uiteraard geheel vrijblijvend en kostenloos.
U ontvangt van ons op korte termijn vrijblijvend een gedetailleerde offerte met daarin alle besproken wensen omtrent uw inboedel, inpakken, uitpakken en montage en/of demontage van uw meubelen. Na uw positieve reactie stemmen we alle gemaakte afspraken verder af en plannen de verhuisdatum in.

Een overzicht van de mogelijkheden
 • Wij beschikken over een eigen verhuislift.
 • Vakkundig inpakken en uitpakken van uw inboedel:
- hangende kleding wordt in speciale gardarobeboxen kreukvrij vervoerd,
- inpakken en uitpakken van uw kleine en breekbare objecten zoals kunst en antiek, breekbare serviezen wordt met de meeste zorg gedaan,
- uw schilderijen worden in speciale schilderijdozen vervoerd.
 • Demontage en montage van meubilair en huisraad.
 • Transport van uw oude naar uw nieuwe adres.
 • Opslag van uw goederen, vanaf één dag tot 10 jaar.
Bedrijven en instellingen
‘Alles in huis voor een voorspoedige verhuizing van uw bedrijf of instelling’
L. van Hecke Verhuizingen is ook dé verhuizer in Amsterdam voor in- en externe verhuizingen van bedrijven en instellingen. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij uitstekend in staat verhuizingen tot ± 500 werkplekken accuraat, overzichtelijk, gestructureerd en vooral volgens de afgesproken planning uit te voeren.
We hebben alles in huis om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen we het onvermijdelijke oponthoud in de bedrijfsvoering tijdens de verhuizing tot een minimum beperken. We laten daarbij niets aan het toeval over. Uw bedrijf of instelling mag tenslotte niet te lang stil staan.

Facilitair management
Ruim van tevoren wordt in een persoonlijk gesprek de verhuissituatie opgenomen door de projectadviseur en worden al uw wensen en voorbereidende werkzaamheden besproken. Misschien zijn er speciale voorzieningen gewenst of wilt u het schilderwerk en schoonmaken van uw nieuwe behuizing door ons laten verzorgen. Wij regelen dit graag voor u.
Tevens is er bij ons een handymanservice voor bedrijven beschikbaar: voor het ophangen van (naam)bordjes, whiteboards, schilderijen, aansluiten van apparatuur, demonteren en monteren van uw meubulair, het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden of het ombouwen van werkplekken.
We verzorgen van tevoren een compleet verhuisdraaiboek waarin alle facetten van de verhuizing zijn opgenomen. Het totale verhuizingstraject wordt professioneel begeleid en uitgevoerd door ervaren en vakkundige medewerkers met specialistische kennis.

Een overzicht van de mogelijkheden
Vakkundig verhuisklaarmaken van uw inventaris, apparatuur en meubilair.
Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen voor projectverplaatsingen o.a.:

- verhuislift,
- containers,
- verschillende verpakkingsmaterialen,
- kastendragers,
- kleurcoderingssysteem etc.
 • Transport van uw oude naar uw nieuwe adres.
 • Archiefbeheersing.
 • Facilitair management.
 • Verhuisdraaiboek.
 • Handymanservice mogelijk.


Een overzicht van de mogelijkheden
 • Wij beschikken over een eigen verhuislift.
 • Vakkundig inpakken en uitpakken van uw inboedel:
 • Hangende kleding wordt in speciale gardarobeboxen kreukvrij vervoerd,
 • Inpakken en uitpakken van uw kleine en breekbare objecten zoals kunst en antiek, breekbare serviezen wordt met de meeste zorg gedaan,
 • Uw schilderijen worden in speciale schilderijdozen vervoerd.
 • Demontage en montage van meubilair en huisraad.
 • Transport van uw oude naar uw nieuwe adres.
 • Opslag van uw goederen, vanaf één dag tot 10 jaar.