Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf UTS Cors de Jongh
Badhoevedorp
Terug naar verhuisbedrijven in Badhoevedorp


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf UTS Cors de Jongh
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf UTS Cors de Jongh
Sloterweg 312
1171 VJ Badhoevedorp

tel: (020) 5858800

Extra informatie

Verhuisbedrijf UTS Cors de Jongh uit Badhoevedorp
Vaste waarde sinds 1890
In 1890 startte Coenraad de Jongh een vrachtdienst per schip in de regio Amsterdam, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot verhuisbedrijf. Er is veel veranderd, maar niet ons motto: “niets gaat ons te ver”.

Verhuisbedrijf UTS Cors de Jongh uit Badhoevedorp heeft zich ontwikkeld tot een professionele en innovatieve verhuisonderneming die haar naam en faam heeft verworven in het verhuizen van particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland.
Wat zijn uw wensen?

Uw wensen zijn de stuwende kracht in de ontwikkeling van onze dienstverlening. Als marktleider in de regio groot Amsterdam en Haarlemmermeer en specialist op het gebied van internationaal verhuizen, bent u bij ons in vertrouwde handen.
Bedrijfscontinuïteit staat voorop

Verhuist uw organisatie en zoekt u een partner die de integrale aanpak van het verhuisproces en uw bedrijfcontinuïteit garandeert? Als facilitaire organisatie ondersteunt en adviseert Verhuisbedrijf UTS Cors de Jongh te Badhoevedorp u in het veranderproces. U houdt alles in één hand, van het idee tot aan de realisatie.
De klanten van Verhuisbedrijf UTS Cors de Jongh in Badhoevedorp komen o.a. uit Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem.