Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Vlugo
Den Bosch
Terug naar verhuisbedrijven in Den Bosch


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Vlugo
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Vlugo
Graaf van Solmsweg 48/T
5222BP Den Bosch

tel: 073-6313000

Extra informatie

Als familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring is Verhuisbedrijf Vlugo uit Den Bosch een verhuisbedrijf in hart en nieren. Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van goederen en logistieke dienstverlening. De nieuwste tak binnen ons bedrijf is Facility warehousing. Halverwege 2010 zijn we verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand op industrieterrein De Rietvelden in Den Bosch, met maar liefst 33.000 m³ opslagruimte. We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Altijd met hetzelfde doel: tevreden klanten. En dat lukt. Omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.
Vakkundig, betrouwbaar, zorgvuldig en betrokken. Vier kernwoorden die Verhuisbedrijf Vlugo typeren. Het betekent dat we doen wat we beloven en onze afspraken consequent nakomen. En dat we uw eigendommen met de grootste zorg behandelen.
Verhuisbedrijf Vlugo uit Den Bosch is aangesloten bij Mondial Movers, het grootste samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven in Nederland. In 2008 is Vlugo door Mondial Movers uitgeroepen tot het beste verhuisbedrijf van het jaar.

Specialiteit
  • Full-service verhuisbedrijf
  • Erkend Verhuisbedrijf Voor Particulier en bedrijf
  • Opslag van goederen (bv inboed Art-Handling Kleine zendingen naar het --Buit In en uitpakken,(De)
  • Montage
  • Internationaal verhuizer
  • Gediplomeerde medewerkers
  • Verhuisbenodigdheden