Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Koninklijke Saan
Diemen
Terug naar verhuisbedrijven in Diemen


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Koninklijke Saan
Weesperstraat 78-82
1110 AB Diemen

tel: 020-6606060

Extra informatie

Verhuisbedrijf Koninklijke Saan: de complete logistieke dienstverlener Verhuisbedrijf Koninklijke Saan heeft al meer dan een eeuw ervaring met logistieke dienstverlening. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, verkeersdiensten, verhuizingen, archiefbeheer en opleidingen.

De activiteiten van Koninklijke Saan te Diemen
Sinds de oprichting in 1897 is het familiebedrijf Koninklijke Saan uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. 'Ontzorgen' is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.

Saan Totaal
Koninklijke Saan opereert vanuit verschillende disciplines:
  • Industriële verhuizingen
  • Kraanverhuur
  • Verhuizingen
  • Archiefbeheer
  • Verkeersdiensten
  • Opleidingen
Regelmatig bundelen we onze krachten, bijvoorbeeld industriële verhuizingen en kraanverhuur, verhuizingen en archiefbeheer, verhuizingen en kraanverhuur, of kraanverhuur en verkeersregelaars. Op deze manier kunnen we inspelen op elke logistieke vraag van onze opdrachtgevers. We noemen dit het Saan Totaal-concept.
Visie

In een wereld waarin onze opdrachtgevers steeds complexere logistieke vraagstukken hebben, wil Koninklijke Saan groeien, door dé specialist te zijn in de niches waarin zij opereert. Dit doet zij door continu te innoveren, op een betrouwbare en maatschappelijk betrokken en verantwoorde wijze.
Klantambitie

De ambitie van Koninklijke Saan is haar relaties de optimale oplossing op het gebied van transport en/of logistiek te leveren op een efficiënte, effectieve, veilige en vriendelijke wijze. Deze ambitie komt voort uit de kernwaarden van Koninklijke Saan.
In het werk dat Saan uitvoert is de mens, de medewerker, de belangrijkste factor. Hierin kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Wij vragen daarom van hen oplossingsgerichtheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en betrokkenheid.

Koninklijke Saan is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van industriële verhuizingen, kraanverhuur, verhuizingen, verkeersdiensten, evenementenlogistiek en opleidingen. Deze specialismen zijn onderverdeeld in aparte business units, maar de krachten kunnen ook gebundeld worden en gecombineerd met alles wat daaromheen aan expertise of werkzaamheden nodig is.
Dit alles gebeurt met uitstekend materieel en hulpmateriaal en wordt ondersteund door moderne automatiseringssystemen. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden: om de juiste kwaliteit te kunnen leveren, leven wij met name op het gebied van veiligheid strenge procedures na. Bovendien is Koninklijke Saan 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Brancheverenigingen
Koninklijke Saan is aangesloten bij verschillende brancheverenigingen, zoals de Vereniging Verticaal Transport, Transport en Logistiek Nederland en de SAVAM.