Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers
Heerhugowaard
Terug naar verhuisbedrijven in Heerhugowaard


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers
Marconistraat 30
1704RG Heerhugowaard

tel: 072-5744323

Extra informatie

Zorgeloos en duurzaam verhuizen
Als u gaat verhuizen wilt u alles goed geregeld hebben. Het is dan ook zeker aan te raden een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Boudesteijn Verhuizers B.V. is een PPV gecertificeerd verhuisbedrijf en heeft jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Onze gekwalificeerde verhuisspecialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuizing.
U kunt bij Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers terecht voor verschillende verhuisprojecten

Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers ondersteunt zowel particulieren als ondernemers. Wij kunnen u begeleiden bij verschillende soorten verhuizingen:
Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing moet goed worden georganiseerd. Boudesteijn Verhuizers B.V. zorgt ervoor dat uw verhuizing vloeiend verloopt. Meer informatie
Bedrijfsverhuizing

Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen, die natuurlijk een stuk complexer zijn dan particuliere verhuizingen. Wij zorgen altijd voor een juiste aanpak en afhandeling. Meer informatie
Internationaal verhuizen

Er komt veel kijken bij een internationale verhuizing. Boudesteijn Verhuizers begeleidt u niet alleen bij het verhuizen, maar ook bij alle andere aspecten waar u mee te maken heeft.
Meer informatie
Inboedelopslag

U kunt via Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers uw inboedel opslaan. Wij beschikken over meerdere betrouwbare opslagfaciliteiten in Nederland. Meer informatie
Opslag/Archiefbeheer

Wilt u kantoorruimte besparen? U kunt bij Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers uw archief opslaan in een beveiligde opslagruimte. Meer informatie
Particuliere verhuizingen

Verhuizen moet een feest zijn
Als u gaat verhuizen wilt u genieten van uw nieuwe woning. De verhuizing brengt echter stress met zich mee. Deze stress nemen we u graag uit handen. Als u Boudesteijn Verhuizers B.V. inschakelt komt een gespecialiseerde verhuisadviseur bij u op bezoek om uw verhuissituatie te inventariseren. Hij bespreekt de verhuiswensen met u en maakt een duidelijk overzicht van de verhuisplannen. Hier wordt tevens een offerte aan toegevoegd zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een particuliere verhuizing regelt u bij Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers
Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers begeleidt u van A tot Z in het hele verhuisproces, van het zorgvuldig inpakken van uw inboedel tot het werkelijk verhuizen. Waar u ons ook voor inzet, we voeren elke klus op professionele wijze en met veel enthousiasme uit. Wij kunnen u helpen op de volgende gebieden:

•Full service verhuizing
•Verhuizing van de gehele inboedel
•Verhuizing van alleen grote stukken
•Dertien dagen regeling voor verzorgingstehuizen
•Hulp bij het in- en uitpakken
•Demontage en montage werkzaamheden
•Handyman-service
•Opslag van uw inboedel
Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers biedt particuliere verhuizingen op maat

Omdat geen enkele verhuizing hetzelfde is, biedt Boudesteijn Verhuizers B.V. verhuizingen op maat. Wij werken met een persoonlijke aanpak, afgestemd op uw situatie. Als u uw verhuizing laat regelen door Boudesteijn Verhuizers B.V. heeft u er geen omkijken naar!
Bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van bijvoorbeeld een kantoor, instelling, archief of bibliotheek heeft veel voeten in de aarde. Het zijn grote projecten die vragen om een goede voorbereiding en duidelijke aanpak. Als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf weet Boudesteijn Top Movers hier wel raad mee!
Boudesteijn Top Movers voor een professionele bedrijfsverhuizing

Elke bedrijfsverhuizing vraagt om een andere aanpak. Onder bedrijfsverhuizing verstaan we:
•Project- en kantoorverhuizingen
•Verhuizen van onderwijsinstellingen
•Verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen
•Verhuizen van archieven en bibliotheken
•Verhuizen van kunst
•Verhuizen van ICT
•Handyman Service

Om de juiste aanpak te bepalen gaan we met u om tafel. We bespreken uw wensen, uw budget en inventariseren wat er verhuisd moet worden. Samen met u stellen we een duidelijk plan op voor de verhuizing.
Tijdens de verhuizing staat een team van ervaren verhuizers continu voor u klaar. Zij zijn professioneel, weten van aanpakken en zorgen voor een succesvol verloop van uw bedrijfsverhuizing.

Internationale verhuizing
Een internationale verhuizing is al ingrijpend genoeg. Boudesteijn Verhuizers B.V. neemt uw verhuiszorgen graag uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen en ondersteunen u graag van begin tot eind.

Voor de juiste vervoer van uw inboedel bij een internationale verhuizing
Bij een internationale verhuizing komt het regelmatig voor dat de inboedel niet per wagen, maar per boot of zelfs per vliegtuig wordt vervoerd. De inboedel moet vakkundig worden ingepakt, aangezien deze flink wat te voortduren krijgt bij het laden en lossen van schepen en vliegtuigen. Boudesteijn Verhuizers B.V. beschikt over betrouwbare verpakkingsmaterialen waar we uw inboedel in verpakken. Zo maken wij bijvoorbeeld emigratiekisten op maat, om er voor te zorgen dat uw goeden ongeschonden op de nieuwe bestemming aankomen.

Verhuisbedrijf Boudesteijn Top Movers regelt uw internationale verhuizing van A tot Z
Om een internationale verhuizing goed te laten verlopen moet alles tot in detail worden geregeld. Dat kan erg veel stress opleveren, omdat u misschien niet de contacten heeft of zich nog niet volledig kan uitdrukken in de taal. Boudesteijn Verhuizers B.V. beschikt over de juiste kennis, connecties en tolken om niet alleen de werkelijke verhuizing, maar ook de administratie van begin tot eind te regelen. Wij zorgen voor inventarislijsten in de juiste taal, in- en uitvoerdocumentatie voor de douane en indien nodig maken we verschepingsdocumentatie in orde. We willen u volledig ontzorgen, juist bij zo'n complexe verhuizing.

Kan u ook wel wat hulp gebruiken bij uw internationale verhuizing? We kunnen u volledig tot dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, zodat u direct weet wat u kunt verwachten. Zij maken een offerte aan, zodat u meteen weet welke kosten het met zich mee brengt.