Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Kaan Transport
Hippolytushoef
Terug naar verhuisbedrijven in Hippolytushoef


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Kaan Transport
Rozenlaantje 4
1777 HR Hippolytushoef

tel: 0227-591268

Extra informatie

Al sinds 1928 voor U op de weg, maar nu ook op de digitale snelweg. Hier wilt Kaan Transport uit Hippolytushoef U een indruk geven van ons bedrijf. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven. Voor particulieren gaat het veelal om het verzorgen van een verhuizing binnen Nederland of eventueel buitenland.
Kaan Transport uit Hippolytushoef verzorgt voor U ook het incidentele vervoer van een familie-meubelstuk of bijvoorbeeld een fiets gekocht via internet.

Bedrijven vragen om een breder takenpakket, dat wij dan
ook bieden. De diensten zijn o.a.:
• verhuizen
• distributie
• groupage
• open (exceptioneel) vervoer en
• koel/vries vervoer

Wij zoeken sowieso een passende oplossing voor Uw vervoer afhankelijk van Uw wensen.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.
Uw eigendom is bij Kaan Transport in Hippolytushoef in goede handen.
Inboedels kunnen nogal verschillend zijn per huishouden mede vanwege het aantal personen in het huishouden en de omvang en het soort van het meubilair.
Tevens is de locatie (bereikbaarheid) van de oude en nieuwe woning en daarbij de indeling van de woningen een bepalende factor voor de uiteindelijke kosten van Uw verhuizing.
Afhankelijk van Uw wensen kan de verhuizing compleet uitgevoerd worden of bijvoorbeeld alleen de grotere meubelstukken.