Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Bert Ooms
Hoorn
Terug naar verhuisbedrijven in Hoorn


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Bert Ooms
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Bert Ooms
West 25
1621AT Hoorn

tel: 0229-214517

Extra informatie

Voor de grootste klus draaien wij onze hand niet om
Een 'Erkende Verhuizer' ben je niet zomaar ! De kwaliteit van een 'Erkende Verhuizer' wordt regelmatig getoetst aan zware eisen. Ook onze goed opgeleide medewerkers zijn zich terdege bewust steeds weer die erkenning te moeten waarmaken. Een verhuizing is veel meer dan goederenvervoer van 'A naar B'. De waarde in geld van een inboedel is vaak groot, maar de emotionele waarde is meestal onbetaalbaar. Verhuizen, een kwestie van vertrouwen, veel deskundigheid en vakmanschap.
Voor de kleinste verhuizing halen we onze neus niet op

Vakkundig verhuizen is Bert Ooms op het lijf geschreven. Voor een goede en zorgvuldige voorbereiding van uw verhuizing en voor een gedegen kostenraming komt een van onze deskundigen graag bij u langs. Hij kan uw inboedel taxeren en bezien welke specifieke eisen voor de uitvoering nodig zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Specialist in klein en groot

Bert Ooms Verhuizingen BV uit Hoorn is in staat de grootste klussen te klaren, maar besteedt ook aan de kleinste verhuizing alle zorg. U kunt bij ons terecht voor nationale- en internationale verhuizingen. Ook specialistische klussen zijn bij ons in vertrouwde handen. Denk aan kantoor-, project-, en fabrieksverhuizingen. Maar ook de verhuizing van vleugels, piano's, kluizen, computers en copiërapparaten vergt natuurlijk speciale zorg en aanpak. En wat denkt u van de benodigde kennis bij zeewaardige verpakkingen en verschepingen? Bert Ooms Verhuizingen heeft alle 'know-how' en ervaring.

Voorbeeld

Bert Ooms Verhuizingen BV uit Hoorn is in staat de grootste klussen te klaren, maar besteedt ook aan de kleinste verhuizing alle zorg. U kunt bij ons terecht voor nationale- en internationale verhuizingen. Ook specialistische klus