Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf De Graaf
Hoorn
Terug naar verhuisbedrijven in Hoorn


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf De Graaf
Tweeboomlaan 123/A
1624EC Hoorn

tel: 0229-216325

Extra informatie

Verhuisbedrijf De Graaf is een toonaangevend verhuisbedrijf, degelijk, betrouwbaar, professioneel en erkend. Een traditioneel familiebedrijf met inmiddels de derde generatie die met groot materieel de meest uiteenlopende verhuizingen verzorgt. Nog steeds vanuit de beste familietradities, waarin kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid zo goed herkenbaar zijn.

Nationaal en internationaal Kennis, ervaring, flexibiliteit en logistieke capaciteit: sleutelwoorden in een zo breed georiënteerd verhuisbedrijf. Wij besteden dezelfde zorg aan een kleine lokale verhuizing als aan internationale verhuizingen; compleet met logistieke planning, opslag, vervoer, verschepen en het verzorgen van uit- en invoerdocumenten, waar ook ter wereld.
Antieke inboedels en complete fabrieken
Wij beheersen het hele scala op het gebied van verhuizen. Kostbare kasten, piano's,omvangrijke bedrijfsinboedels, complete machineparken en archiefopslag. Hiervoor beschikken wij naast luchtgeveerde, speciaal toegeruste verhuiswagens over alle technische hulpmiddelen, waaronder liften en kranen.

Werk voor vakmensen
Ondanks alle beschikbare technieken, zijn het de mensen die er een vak van maken. Elke verhuizing, groot of klein, vraagt om grote zorgvuldigheid en aandacht voor details, want vrijwel altijd gaat het om zaken waarvan onze opdrachtgevers, persoonlijk of zakelijk, sterk afhankelijk zijn. Wij zijn daar al 80 jaar goed in.

ContaineropslagIn onze speciaal ontwikkelde containerunits worden goederen professioneel en veilig opgeslagen voor de zakelijke en particuliere markt.
Zakelijk

Voor bedrijven en andere organisaties zoals zorgcentra, scholen etc. is het gebruik van deze mobiele en flexibele opslagmogelijkheid de oplossing bij bijvoorbeeld interne verhuizingen, renovatie- en verbouwprojecten, aankoop van nieuw kantoormeubilair of het leggen van nieuwe vloerbedekking.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Project verhuizingen
  • Kantoren, Scholen
  • Zorgcentra en Bedrijven
  • Containeropslag
  • Opslag in Inboedelhotel
  • Laad-en Losbruggen beschikbaar
  • Verhuisliften en Kranen
  • Rolcontainers