Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Kregel Norg
Norg
Terug naar verhuisbedrijven in Norg


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Kregel Norg
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Kregel Norg
Asserstraat 46
9331JD Norg

tel: 0592-612262

Extra informatie

Verhuisbedrijf Kregel Norg in Norg in Drenthe zijn erkende verhuizers en bestaan sinds 1929. In binnen- & buitenland vervoeren en verhuizen wij inboedel, piano's en vleugels. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor opslag. Nieuw huis gekocht? Verhuizen is niet zo gemakkelijk als het soms lijkt. Het begint al bij het inpakken van je spullen. Verhuisbedrijf Kregel Norg denkt aan de dingen waar jij niet meteen aan denkt. Onze werknemers zijn experts. Na jarenlange ervaring hebben zij aangetoond dat zij heel zorgvuldig met andermans artikelen omgaan. Wij geven je veel handigheidjes over verhuizen. Vraag wat Kregel Norg voor je kan betekenen of vraag dadelijk vrijblijvend een offerte aan.

Specialiteit
  • Verhuizers verhuizen
  • Verhuizingen
  • Piano vleugels vervoer
  • Inboedels
  • Opslag
  • Spullen inpakken