Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Bert Ooms
Oostzaan
Terug naar verhuisbedrijven in Oostzaan


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Bert Ooms
Dromerstraat 25
1511CL Oostzaan

tel: 075-6708083

Extra informatie

Verhuisbedrijf Bert Ooms te Oostzaan
Voor de grootste klus draait Verhuisbedrijf Bert Ooms te Oostzaan zijn hand niet om.

Een 'Erkende Verhuizer' ben je niet zomaar ! De kwaliteit van een 'Erkende Verhuizer' wordt regelmatig getoetst aan zware eisen. Ook onze goed opgeleide medewerkers zijn zich terdege bewust steeds weer die erkenning te moeten waarmaken. Een verhuizing is veel meer dan goederenvervoer van 'A naar B'. De waarde in geld van een inboedel is vaak groot, maar de emotionele waarde is meestal onbetaalbaar. Verhuizen, een kwestie van vertrouwen, veel deskundigheid en vakmanschap.
Voor de kleinste verhuizing halen we onze neus niet op
Vakkundig verhuizen is Bert Ooms op het lijf geschreven. Voor een goede en zorgvuldige voorbereiding van uw verhuizing en voor een gedegen kostenraming komt een van onze deskundigen graag bij u langs. Hij kan uw inboedel taxeren en bezien welke specifieke eisen voor de uitvoering nodig zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Nationale en Internationale Verhuizingen

Specialist in klein en groot
Verhuisbedrijf Bert Ooms te Oostzaan is in staat de grootste klussen te klaren, maar besteedt ook aan de kleinste verhuizing alle zorg. U kunt bij ons terecht voor nationale- en internationale verhuizingen. Ook specialistische klussen zijn bij Verhuisbedrijf Bert Ooms in Oostzaan in vertrouwde handen. Denk aan kantoor-, project-, en fabrieksverhuizingen. Maar ook de verhuizing van vleugels, piano's, kluizen, computers en copiërapparaten vergt natuurlijk speciale zorg en aanpak. En wat denkt u van de benodigde kennis bij zeewaardige verpakkingen en verschepingen? Bert Ooms Verhuizingen heeft alle 'know-how' en ervaring.