Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf JC Geerligs Transport
Oudkarspel
Terug naar verhuisbedrijven in Oudkarspel


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf JC Geerligs Transport
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf JC Geerligs Transport
Schuit 2
1724 BD Oudkarspel

tel: 0226-426766

Extra informatie

Verhuisbedrijf JC Geerligs Transport uit Schagen is een full-service bedrijf en biedt naast vervoerscapaciteit tevens kennis op logistiek vlak, wij kunnen buigen op jaren ervaring in de sector. Wij denken graag met u mee om zodoende de meest efficiente vervoersaanbieding voor uw situatie te kunnen maken.

Onze auto's zijn van een recent bouwjaar, immer schoon, schadevrij en gereed voor uw vervoerstaak!
In het kader van maatschappelijk en milieubewust ondernemen zullen onze chauffeurs de toegestane maximale snelheid in acht nemen.
Ons credo luidt dan ook: win je tijd bij de klant, niet op de weg!

Wij leveren hoogwaardige dienstverlening, onze chauffeurs hebben een servicegericht karakter. Zonder goede werknemers ben je als bedrijf nergens, JC Geerligs Transport heeft betrouwbare chauffeurs, gekleed in herkenbare bedrijfskleding.
Onze mensen zijn op de hoogte van uw wensen als klant, dit dankzij onze open communicatiestructuur. Ons team zal er alles aan blijven doen om u tevreden te houden.