Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Jos Steeman Alkmaar
Rozenburg
Terug naar verhuisbedrijven in Rozenburg


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Jos Steeman Alkmaar
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Jos Steeman Alkmaar
Kruiweg 365
1437 CG Rozenburg

tel: 072 5413000

Extra informatie

Jos Steeman Alkmaar® is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde pakket- en verhuisspecialist voor Nederland, Suriname, Curaçao en Aruba. Wij verzorgen alle soorten vracht op het gebied van pakketverzendingen, luchtvracht, zeevracht en verhuizingen. Door middel van een wereldwijd agentennetwerk, Europese truckingdienst en inlever- en afhaalpunten verspreid door heel Nederland, kunnen wij vanuit Alkmaar wereldwijd elk type vracht voor u organiseren. Dit betekent dat wij u een volledige dienstverlening kunnen aanbieden in verhuizen, verpakken en verschepen, inclusief eventuele opslag, verzekeringen, douaneformaliteiten en nazorg.

Als uw wereldverhuizer verzorgen wij ook verhuizingen naar verre bestemmingen, zoals Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao en overige welbekende bestemmingen in het Caribisch gebied. Ook kleine verzendingen, binnen Europa en wereldwijd, behandelen wij met de grootste zorg.
Jos Steeman is onderdeel van RAF Holding.

Verhuizingen
Verhuizen kost veel tijd en moeite. Jos Steeman Alkmaar® vindt met haar brede scala aan diensten, expertise en ervaring de juiste oplossing voor zelfs de meest ingewikkelde verhuizingen.

Jos Steeman Alkmaar® verzorgt wereldwijde verhuizingen van alle formaten: klein en groot. Om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, passen wij onze diensten aan naar uw wensen en eisen. Elke verhuizing wordt van begin tot eind goed verzorgd. Delicate of ingewikkelde verhuisgoederen kunnen ook goed bij ons terecht. Met ons goedgetrainde personeel dragen wij zorg voor uw vracht en zorgen wij ervoor dat uw verhuizing naar wens verloopt.
Onze verhuisdiensten zijn inclusief: transporteren van volledige containerladingen, deelladingen, pakketten en stukgoederen per lucht en zee. Verpakken, verzekeren, douaneformaliteiten en nazorg behoren ook tot onze diensten.

Pakketverzendingen
Met de flexibele pakketdiensten van Jos Steeman Alkmaar® kunt u samen met uw relaties zonder moeite een pakkettenstroom realiseren tussen Nederland, Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten. Met een uitgebreid agentennetwerk en goede afspraken met gerenommeerde carriers kunnen wij, via lucht en zee, uw pakketten makkelijk, snel en tegen goede tarieven verschepen vanuit en naar de Caribische eilanden.

Jos Steeman Alkmaar® verkort de afstand tussen Nederland en de Caribische eilanden door u de mogelijkheid te bieden om een door-to-door zending te organiseren. Wij kunnen uw pakketten ophalen in heel Nederland en versturen naar een gewenste bestemming. De afstand wordt verder verkort met onze inlever- en afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland. Via de landkaart kunt u het dichtstbijzijnde distributiepunt zoeken.
Wegtransport

Met onze eigen vrachtwagens, trailers en goed opgeleide en betrokken personeel, biedt Jos Steeman Alkmaar® u goede service en schappelijke tarieven. Wij leveren uw goederen op basis van door-to-door op een afgesproken tijdstip en locatie , geheel aangepast naar uw wensen. Wij bieden truckingdiensten aan op het gebied van grote en kleine pakketzendingen en verhuizingen binnen Europa.
Commerciële zendingen

The Sky Is The Limit voor u als klant van Jos Steeman Alkmaar®. We kunnen wereldwijde verzendingen regelen voor alle soorten vracht; voor wegtransport, lucht en zee. Samen met u bepalen wij de meest geschikte manier om uw vracht te verzenden naar een bestemming binnen Europa, maar ook naar bestemmingen in alle andere continenten. Met een groot aantal inlever- en afhaalpunten verspreid over heel Nederland en wereldwijd agentennetwerk kan Jos Steeman Alkmaar® uw vracht of verhuizing regelen. Dit betekent dat wij u een volledige dienstverlening kunnen aanbieden in verhuizen, verpakken en verschepen, inclusief eventuele opslag, verzekeringen, douaneformaliteiten en nazorg.
Speciale diensten

Jos Steeman Alkmaar® biedt een diversiteit aan diensten aan om eventuele zaken rondom uw zending te regelen. Met ons goed opgeleide en ervaren personeel kunnen wij uw vracht geheel zendklaar maken door het goed voor u in te pakken. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uw goederen voor een afgesproken periode op te slaan in onze ruime loods.
Project logistiek kan tevens ook georganiseerd worden door ons. Logistieke projecten zijn vaak complex en dienen daarom zorgvuldig te worden voorbereid. Op een gekozen moment wordt er aan de hand van gemaakte afspraken de voortgang van het project besproken. Hierbij wordt er gekeken of het verloopt volgens tijdsplan en het gestelde budget. Of het gaat om een complete (bedrijfs)verhuizing of het transport van delicate goederen, niets is Jos Steeman Alkmaar® te groot.