Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf IBS
Spanbroek
Terug naar verhuisbedrijven in Spanbroek


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf IBS
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf IBS
De Waag 17
1715EZ Spanbroek

tel: 0226-357390

Extra informatie

Zo eenvoudig kan verhuizen zijn....
Bij IBS Europe kunt u terecht voor alle diensten die betrekking hebben op verhuizen en transporteren. Of het nu gaat om de inhuur van personeel en materiaal of de complete verzorging van een verhuizing of transport, wij staan altijd voor u klaar!
Betrouwbaar verhuisbedrijf

Als betrouwbare en vooral professionele verhuispartner kunnen wij u op vrijwel alle gebieden van dienst zijn. Ons team van ervaren verhuizers zullen deze zo stressvolle gebeurtenis u zo prettig mogelijk laten ervaren. Of het nu om een privé of bedrijfsverhuizing met of zonder opslag gaat, wij zullen ons uiterste best doen om er samen met u een prettige tijd van te maken!
Wij verhuizen overal naar toe

Wij zijn daar waar u ons nodig heeft. Wij zijn gevestigd in Spanbroek, in de regio Westfriesland. Ons werkgebied omvat onder andere Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard en Schagen. Ook buiten deze regio staan wij met de zelfde passie klaar voor u.
Veilig transport

Uw goederen zijn bij ons in veilige handen. Elk transport gaat met dezelfde zorgvuldigheid van a naar b. Het gehele traject wordt begeleid door ons team van specialisten. Het vervoer van kunstwerken, kluizen, piano’s, maar ook koerierswerk, vallen binnen deze tak. Wij weten als geen ander dat deze goederen met heel veel aandacht en beleid dienen te worden aangepakt!
Detachering personeel

In 1991 zijn wij begonnen met het detacheren van personeel in de verhuizingen en transport. Al ruim 20 jaar zijn wij dé betrouwbare partner! Ons team bestaat uitsluitend uit representatieve, hard werkende, flexibel ingestelde en gemotiveerde mensen welke direct bij ons full of parttime in dienst zijn. Mensen die klantgericht denken en in hun specialisatie zijn opgeleid.
Verhuisbedrijf IBS - De Verhuisspecialist

is inmiddels een naam die staat voor (inter-)nationale particuliere en bedrijfsverhuizingen, schoolverhuizingen, magazijnverhuizingen, archiefverhuizingen, meubeltransporten, piano- en vleugeltransporten, geconditioneerde en electronisch beveiligde meubelopslag, facility service en wat al niet meer. Uiteraard zijn wij in het bezit van de meest moderne en uiteenlopende verhuismaterialen zodat wij zowel kleine als grote klussen met vertrouwen tegemoet kunnen zien. Service en klantgerichtheid staat bij ons altijd voorop!
Particuliere verhuizingen voeren wij daadwerkelijk uit naar de wens van de klant. Extra werkzaamheden als het inpakken van de dozen, afhalen van lampen en gordijnen en het (de-)monteren van meubelstukken behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zelf het verhuizen van een vleugel, piano of kluis is voor ons geen enkel probleem!

Projectmatig zijn wij ook heel wat gewend. Verhuizingen van vele werkplekken draaien wij onze hand niet voor om. We spreken in zo’n geval niet alleen over het verplaatsen van de spullen, maar over het begeleiden van het gehele traject. We starten met een inleidend gesprek, stellen samen met de klant een draaiboek en coderingssysteem op en voeren de verhuizing middels duidelke, korte lijnen uit. Afhankelijk van de grootte van de klus, delen we de projectleiders, voormannen, chauffeurs en verhuizers in en die zorgen samen voor een succesvol resultaat!
Internationaal gezien zijn wij in het bezit van een flink aantal partners die samen met ons uw inboedel volgens onze maatstaven verhuizen. Ook hier begeleiden wij het gehele traject en zorgen voor een veilloos resultaat.

Sinds enkele jaren bezitten wij ook over de mogelijkheid tot het opslaan van inboedels. Deze opslag is voorzien van de modernste technieken zoals klimaatbeheersing, diefstalalarm met doormelding naar de meldkamer en brandbeveiliging conform de huidige eisen. In de opslag wordt uw indoel apart in speciale karren bewaard. Wel mobiel, zodat wij lage in- en uitslagkosten hoeven te berekenen!