Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuis Onderneming Soest
Uithoorn
Terug naar verhuisbedrijven in Uithoorn


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuis Onderneming Soest
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuis Onderneming Soest
Johan Enschedeweg 5-7
1422 DR Uithoorn

tel: 035-6021196

Extra informatie

Verhuis Onderneming Soest, gevestigd op het industrieterrein van Soesterberg, is al sinds de beginjaren zeventig actief op het gebied van verhuizen en wordt door onze opdrachtgevers ervaren als een echt familiebedrijf, waarin en het persoonlijke contacten voor en tijdens de verhuizing zeker zo belangrijk vinden als flexibiliteit, kwaliteit en zekerheid.
Naast particuliere verhuizingen in binnen- & buitenland, verzorgt ons bedrijf ook kantoor-, bedrijfs- & schoolverhuizingen en zijn wij met name actief in zorginstellingen en woonvormen voor senioren.
Ook kunt u bij ons bedrijf terecht voor opslag van inboedel, archieven en overige inventaris, (inter)nationaal meubeltransport, (luchtvracht)verpakking, huur van een verhuislift en allerlei diensten op het gebied van fysieke distributie.

Ons bedrijf is als "vak Verhuizer" aangesloten bij brancheorganisaties Transport Logistiek Nederland en zijn wij tevens NIWO geregistreerd. Een waarborg voor kwaliteit, zekerheid en vakmanschap die noodzakelijk zijn voor de verhuizing en het transport van uw - veelal kwetsbare - inventaris.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizing
  • Naar het buitenland
  • Inboedelopslag
  • Bedrijfsverhuizing
  • Transport beursvervoer
  • Facilitaire service