Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Beers winkel
Winkel
Terug naar verhuisbedrijven in Winkel


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Beers winkel
Scheidersweg 2a
1731 LX Winkel

tel: 0224 - 541541

Extra informatie

Met een vervoersgeschiedenis die meer dan 100 jaar terug gaat in de tijd, zijn wij een logistieke dienstverlener die denkt in mogelijkheden. Vanuit Winkel, gelegen in de driehoek Alkmaar, Hoorn en Schagen verzorgen wij uw transport in binnenland en West-Europa. Vanuit Den Helder, als VTB Texel en van der Eijk Den Helder, verzorgen wij ook al ruim dertig jaar meerdere malen per dag alle transporten van en naar het eiland Texel en mogen ons daarom met trots "De Texelvervoerder" van Nederland noemen.
Met een modern wagenpark, variërend van kleine bestelwagens tot vijftig ton’s luchtgeveerde combinaties, geïsoleerde, verwarmde en gekoelde wagens, maar ook transport met meeneembare heftruck maken dat wij voor u elk transport kunnen uitvoeren. Onze medewerkers beschikken over de specialistische kennis van het hedendaags transport.
Ons vrachtwagens zijn uitgevoerd met een GPS routesysteem en duidelijk traceerbaar in geheel europa. Middels ons track en trace systeem kunt u uw goederen volgen en de status van aflevering bekijken. Klanten kunnen inloggen om zo de status van hun bestelling te zien.

Beers Warehousing beschikt over een distributiecentrum van 6.000 m2.
Vanuit deze locatie verzorgen wij de distributie van uw goederen, B-to-B , B-to-C en C-to-C door de hele Benelux. Beers Warehousing is in combinatie met Beers Transport de totaal oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Heeft u een webshop en kost het logistieke proces u veel tijd en geld ? Uitbesteden van uw logistiek aan Beers is dan serieus het overwegen waard. U kunt zich volledig richten op uw specialisme: uw klanten, uw webshop en uw producten. Het logistieke vak is óns specialisme.
Wij kunnen door onze ervaring, het juiste materiaal en onze vakbekwame medewerkers elk transport voor u snel, veilig en efficiënt verzorgen. Tevens beschikken wij over uitgebreide opslagloodsen om uw goederen schoon,veilig en netjes op te slaan en uw voorraad geautomatiseerd te beheren.

Missie
Beers Winkel verzorgt het transport, opslag, VAL en overslag van de goederen van haar klanten. Het goederentransport vindt plaats door geheel Nederland. Opslag en overslag op haar vestigingen in Winkel en Den Helder. Vertrouwen en flexibiliteit staan daarbij centraal. Onze klanten moeten altijd van ons op aankunnen. Wij zijn een open organisatie waarin iedereen duidelijk bewust is van haar taken en verantwoordelijkheden. Wij streven naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Wij gaan voor goede werkverhoudingen met alle betrokken partijen en een bevredigend rendement.

Daarnaast beseffen wij ons dat duurzaamheid het belangrijkste criterium voor de toekomst zal zijn. Wij willen dan ook te allen tijde zorgvuldig omgaan met de natuurlijke omgeving. Uitgangspunt daarbij is het nu reeds zoveel mogelijk rekening houden met de belangen van toekomstige generaties.
Visie

Beers Winkel kent een goede naamsbekendheid in de regio. Deze naamsbekendheid willen wij benutten om zoveel mogelijk regionale klanten te binden, zowel op het gebied van transport als opslag, VAL en overslag.
Het aantal transportbewegingen van B2C (Business to Consumer) als gevolg van het bestellen bij webwinkels groeit gestaag. Met zijn uitgekiende logistieke oplossingen, ondersteund door een up to date automatisering, wil Beers Winkel in deze bewegingen een voorname rol spelen. De consument verwacht een aflevering op het tijdstip dat het hem of haar het beste uit komt. Beers Winkel heeft bewezen hiertoe in staat te zijn.

Op het moment dat u verhuisplannen hebt, is het het juiste moment om de verhuisafdeling van Beers Winkel in te schakelen. Met de ruime ervaring in het verhuizen van particulieren, bedrijven, instellingen en scholen, mogen wij ons het verhuisbedrijf van Noord Holland noemen.
In korte tijd moeten er veel zaken geregeld worden. Laat u daarom geheel vrijblijvend informeren door onze vakmensen. Wij koppelen uw wensen aan onze ervaring.

De verhuisafdeling sluit perfect aan bij alle andere diensten die wij aanbieden. Ook voor de opslag bent u aan het goede adres.