Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Horst Totaal
Zwolle
Terug naar verhuisbedrijven in Zwolle


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Horst Totaal
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Horst Totaal
Telfordstraat 37
8013RL Zwolle

tel: 038-4237259

Extra informatie

Uw (t)huis, onze passie. Speciaal voor u heeft Horst Totaal een concept ontwikkelt waarmee wij u volledig kunnen ontzorgen. De verhuizing en de volledige aankleding van uw woning of kantoor is daarbij in één hand. Vanzelfsprekend sluiten onze werkzaamheden naadloos aan op uw wensen.
Onze dienstverlening en producten zijn van de hoogste kwaliteit. Betrokken en flexibele medewerkers in combinatie met onze persoonlijke benadering maken hierbij het verschil.
Wilt u dit verschil ervaren. Dan bent u welkom in onze prachtige showroom voor advies en informatie over vloerbedekking, raamdecoratie en kasten op maat.

Onze showroom is gevestigd op de Marslanden, Telfordstraat 37 te Zwolle.
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur en op zaterdag 9.00 – 16.00 uur.
Voor uw verhuizing komen wij graag vrijblijvend bij u thuis of op kantoor langs om uw wensen te bespreken.

Verhuizen
Een goede en gezellige verhuizing. Dat is verzorgd verhuizen met Horst Totaal. Ervaren en goed opgeleid personeel in combinatie met de beste beschermingsmaterialen garanderen een zorgenloze verhuizing.

Uw verhuizing kunnen wij afstemmen op uw wensen en budget. De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen:
- laden en lossen van de verhuisauto
- demontage en montage van meubels
- inpakken van verhuisdozen
- uitpakken van verhuisdozen
- montage van lampen, schilderijen en dergelijke

Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit van onze dienstverlening in combinatie met de prettige prijsstelling.
Horst Totaal is erkende verhuizer. Tijdens uw verhuizing is uw inboedel verzekerd via het garantiecertificaat erkende verhuizers tot standaard € 100.000. Indien gewenst kunnen wij uw inboedel tegen een hoger bedrag verzekeren.
Zonder meerkosten kunnen wij u verhuizing CO2 neutraal uitvoeren.

Opslag
Wanneer de overdracht van uw huidige woning en nieuwe woning niet aansluiten kunnen wij uw inboedel in opslag nemen. Ook als uw woning verkoop klaar gemaakt moet worden of als u uw woonkamer wilt opknappen of renoveren kunnen wij u van dienst zijn met onze opslagruimte.

Voor de verhuizing via opslag maken wij gebruik van opslagcontainers. Deze containers laden wij bij u voor de deur. De containers gaan in zijn geheel in onze opslag met behulp van een heftruck. Waneer u weer over uw inboedel wilt beschikken vindt dit in omgekeerde volgorde plaats.
Deze manier van werken heeft grote voordelen voor u. Allereerst besparen we op arbeid en dus kosten doordat we uw inboedel niet vaker in handen hebben dan bij een gewone verhuizing. Daarnaast is het risico op schade vele malen kleiner ten opzichte van losse opslag en de kans van vermissing van (een deel van) uw inboedel uitgesloten.

Daarnaast kunt u uw inboedel, indien gewenst, ook komen brengen of halen naar onze self storage in Zwolle en via een VerhuisContainer bij u voor de deur in de opslagcontainer laden of lossen. De VerhuisContainer voor InboedelOpslag kost slechts € 149 incl. btw.
Vanzelfsprekend is onze opslag droog, verwarmd, stofvrij en beveiligd met een modern alarmsysteem met doormelding naar de alarmcentrale. Tevens vindt periodiek controle plaats op ongedierte. U ziet; de veilige opslag van uw inboedel is ons toevertrouwd.

Zelf verhuizen
Wilt u uw verhuizing zelf uitvoeren? Dan is de ‘Zelfverhuizer’ van Horst Verhuizers de ideale oplossing.
De ‘Zelfverhuizer’ is een verhuisauto voorzien van alle professionele hulpmiddelen waaronder voldoende dekens, vastzetbanden en steekwagens. Samen met familie en/of vrienden brengt u uw inboedel tot aan de ‘Zelfverhuizer’.
Het laden en lossen wordt gedaan door onze chauffeur/verhuizer. En huurt u er een extra verhuizer bij dan hoeft u zelf niet te sjouwen met grote en zware spullen zoals de wasmachine. De ‘Zelfverhuizer’ is geheel op uw budget aan te passen. Tijdens het transport is uw inboedel goed verzekerd (tot € 100.000 op basis van nieuwwaarde).

TIP: met de ‘Zelfverhuizer‘ kunt u uw inboedel over grotere afstand in één keer verhuizen.
Verhuiswinkel

In de VerhuisWinkel van Horst Verhuizers vindt u die handige hulpmiddelen (dekens, transportkarren, enz) en verpakkingsmaterialen (dozen, noppenfolie, matrashoezen, enz.)voor uw verhuizing. En dat alles tegen scherpe tarieven. Zo huurt u al een verhuisdoos voor € 0,65.
Handymen service

De ‘HandymanServices’ van Horst Verhuizers nemen u al die kleine klusjes rond de verhuizing uit handen. Enkele voorbeelden zijn het opleverklaar maken van oude woning (verwijderen van vloerbedekking, gaatjes vullen, (bezem) schoon opleveren, enz.), schoonmaken nieuwe woning, aansluiten huishoudelijke apparatuur en ophangen van verlichting en schilderijen.
Verhuislift huren

Voor uw verhuizing naar etage beschikken wij over meerdere verhuisliften. Verhuizen naar etage gaat daarmee sneller en gemakkelijker dan via trap of binnenlift. Wanneer Horst Totaal Verhuizers uw verhuizing verzorgd zullen wij daar waar mogelijk gebruik maken van een verhuislift.
Ook wanneer u uw verhuizing zelf wilt uitvoeren of slechts één of enkele meubels te liften heeft kunt u bij Horst Totaal een professionele verhuislift huren met ervaren machinist.

Voor de verhuur hebben wij twee types beschikbaar;
Motorlift

Onze motorlift kan tot circa 26 meter hoogte komen. Dit is afhankelijk van de situatie tot de 7e of 8e verdieping. Het maximale draagvermogen van deze lift is 300 kilogram. Uw meubels kunnen veilig op het grote plateau naar boven of beneden gebracht worden.
Opbouwlift

Voor het liften van spullen op krappe of moeilijk bereikbare plaatsen, zoals in uw achtertuin, patio of in uw woning of kantoor is onze opbouwlift geschikt. Deze lift bestaat uit losse ladderdelen, meubelbak en electromotor waaruit we de lift ter plaatse opbouwen tot maximaal de derde etage. Deze lift heeft een draagvermogen van 200 kilogram.
Onze liften verhuren wij uitsluitend met machinist voor slechts € 19,25 incl. btw per aangevangen kwartier.

Specialiteit

Woningstoffering:
Wij verkopen alle bekende merken: tapijt, vinyl, laminaat, parket, marmoleum, gordijnen en vitrages, zonwering voor binnen- en buiten , schuifwandkasten en interieurs op maat vakkundig gelegd en geplaatst maar ook de doe het zelver leveren wij graag.
Verhuizing:

Wij leveren maatwerk als het gaat om uw verhuizing zowel lokaal , nationaal én wereldwijd vertrouwd verzorgd verhuizen, inpakservice en dé- en montage (water) bedden en kasten inboedelopslag in stofvrije 10 m3 containers en emigratieverpakkingen voor zee- en luchtvracht.
Zelfverhuizers:

Wij verhuren zelfverhuizers met chauffeur van 38 m3 en 68 m3 inhoud voorzien van alle hulpmiddelen, dekens, karretjes, schilderijdozen, garderobeboxen, vastzetbanden en praktische inlaadtips. U heeft geen rijbewijs nodig voor onze zelfverhuizers, ze worden gebracht op laad- en losadres ook kunt u hulp krijgen bij laden of lossen als u dat wilt.
Verkoop en verhuur materialen:

Wij verkopen verhuisdozen en boekendozen, en verkopen en verhuren garderobeboxen, tape, garderobeboxen, steekwagens, meubelrollers, pianokarren, verhuisliften met machinist tot 8e verdieping en nog veel meer.
Schilderen en behangen:

Wij verzorgen vakkundig uw schilder- en behangwerk zowel binnen als buiten, ook kunt u profiteren van onze winterschilderkorting en 6% b.t.w. op schilderwerk voor huizen ouder dan 2 jaar.
Schoonmaken:

Wij kunnen uw huidige en toekomstige woning of kantoor perfect schoonmaken voor een vast en vriendelijk tarief van bezemschoon t / m glasbewassing binnen- en buiten.